Mielas Biliūnieti!
Pasaulį išvys trečioji mūsų krašto ir miesto gyventojų mozaika „Mes esame kartu“, skirta įprasminti Lietuvos ir Ukrainos vienybę. Mozaika įprasmins Lietuvos ir Ukrainos tautų protėvių istorinį palikimą. Iki šiol jau yra sukurtos dvi mozaikos: pirmoji simbolizuoja mūsų valstybių laisvę ir atkūrimą, antroji – lietuvių ir ukrainiečių tautų meilę Motinoms.
Kiekvieną mozaiką sudaro daugiau nei 3000 skirtingų fotografijų. Jos kiekviena yra komponuojamos pagal spalvas, atspalvius, šviesumą, tamsumą į pasirinktą didelį atvaizdą. Norime, kad trečiosios mozaikos atvaizdą sudarytų išskirtinai tik vaikystės nuotraukos. Gali tai būti archyvas, seni albumai, senolių vaikystės atvaizdai – viskas, kas siejasi su vaikyste, bet nuotraukoje žmogus turi matytis.
Kviečiame ir prašome pasidalinti savo turimomis nuotraukomis iš asmeninio archyvo arba darytomis šiomis dienomis. Nuotraukų tema - „Vaikas Anykščių mieste, krašte, gamtoje, laisvalaikiu arba portretai“.
Vienas asmuo gali atsiųsti neribotą kiekį fotografijų el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba atnešti jas į Jono Biliūno gimnaziją. Nuotraukas galima siųsti iki vasario 2 dienos. Mozaika visuomenei bus pristatyta vasario 15 d. Jono Biliūno gimnazijoje.